Nattvandrarna Ängelholm

NATTVANdRing i ÄNGELHOLM

Nattvandring i Ängelholm är en ideell förening som stöds av sina medlemmar och sponsorer.

Vi är en liten grupp aktiva nattvandrare som försöker vara ute minst en kväll i månaden men det hade inte gjort något om vi hade varit fler. För ju fler aktiva vandrare vi är desto fler kvällar kan vi vandra.

Vi är en samling olika människor som har roligt tillsamman när vi är ute samt att vi får bra kontakt med ungdomarna. Många av dom är tacksamma för att vi finns där och att dom har någon att prata med. Ibland behöver dom prata med någon annan än familjen. Samtidigt vet dom om att vi gör detta frivillig och det uppskattas av dom, att vi så kallade ”som dom säger” offrar vår fritid för att se till att dom har det bra och kan få hjälp om det behövs.

Så har du lite tid över så kan du ju komma hit och prov vandra en kväll med oss för att se om det kan vara något för just dig. Vi tar emot alla som vill prova. Ju fler vi är desto bättre blir vi. 

Hoppas att vi ses.

 

P.s. Titta gärna runt lite bland flikarna så får ni mer information. 

Cykel2

NATTVANDRING ÄNGELHOLM

Vill du prova på nattvandring kontakta oss via något av nedan:

076-216 74 00 Magnus Wargenklinth 

angelholm@nattvandring.nu
Swish _160x 600_budskap1

Nattvandring.nu

 

Nattvandring.nu är en politiskt och religiöst obunden stiftelse som arbetar för att utveckla, stödja och främja nattvandring i hela landet. Vårt mål är att värna om ungdomars bästa på ungdomars egna villkor och därigenom skapa förtroende och dialog som annars inte var möjlig. Just genom att bygga jämnbördiga relationer till ungdomarna så få vi en helt annan insikt och förståelse för deras situation.